A la Fórmula 1 hi ha pilots ocupats com Fernando Alonso que combina més d’una categoria al llarg de la temporada. A Fórmula 2 el pilot ocupat és Nirei Fukuzumi. El nipó combina la seva vida al campionat de Formula 2 amb el de la Super Fórmula, una combinació més que atrafegada.

Nirei Fukuzumi va fer el salt aquest any a la Fórmula 2 provinent de la GP3 Series on l’equip BWT Arden va confiar en ell per donar-li un seient a l’avantsala de la categoria reina. El pilot comparteix equip amb Maximilian Gunther quan corre a Fórmula 2, però quan li toca la Fórmula japonesa el seu company és Naoki Yamamoto de l’equip Team Mugen Honda. El nipó ha comentat que mantenir el ritme en les dues categories està sent d’allò més dur.

Amb l’absència de Fukuzumi, Sena Sakaguchi ha estat el seu substitut en el seient de la Super Fórmula, però el japonès estarà disponible per a les curses de Motegi, Okayama i Suzuka, ja que aquestes no xoquen amb cap cursa de Fórmula 2.

La temporada de la jove promesa de Red Bull i Honda no està sent realment bona i el nipó ho atribueix al fet que no està sent capaç de trobar el balanç entre cotxe i cotxe, ja que són monoplaces molt diferents i no està aconseguint trobar el nivell necessari en cap de les dues categories:

“Només puc dir que està sent dur, jo vull fer un gran treball en tots els circuits, però estic patint molt en classificació. Estic sempre en terra de ningú. Perdo molt de temps en relació al meu company d’equip i és trist”.

“El meu gran problema amb el monoplaça de Fórmula 2 són els frens. Frenar és una cosa que necessito millorar. Les frenades amb el monoplaça de GP3 m’anaven molt bé, però amb el cotxe de Fórmula 2 no em sento encara amb la confiança necessària”, comentava Fukuzumi.

La història del nipó és una mica del ‘qui molt abraça, poc estreny’ i és que intentar sort en molts fronts pot arribar a ser contraproduent:

“Tinc quatre carreres aquest mes. Cada cap de setmana. Estic al Japó, a Motegi, però la setmana que ve vaig a Spa, després a Monza i després viatjo de nou al Japó, a Okayama”.