Norman Nato s’ha emportat la primera victòria de la temporada al Circuit de Barcelona-Catalunya a una cursa plena de batalles i incidents. Latifi i Gasly, que sortia a la pole, han completat el pòdium.

Gasly mantenia la primera posició per davant de Nato a la sortida. Sirotkin es col·locava 3r deprés d’una bona sortida. El representant català, Sergio Canamasas, pujava de la 15a a la 8a posició. El campió de la GP3 de l’any passat, Luca Ghiotto, quedava fora de cursa en xocar contra les proteccions al revolt 3 i obligava al Safety Car a sortir a pista.

Quan la cursa es reprenia, Canamasas pujava fins la 7a posició adelantant per fora al revolt 3. Lynn i King eren els dos primers en canviar pneumàtics a la volta 7. Passada la meitat de la cursa, Gasly, Nato, Sirotkin, Latifi, Markelov, Canamasas, Matsushita, Marciello, De Jong i Gelael ocupaven les 10 primeres posicions sense haver-se aturat al box.

Un error garrafal de Sirotkin el deixava trompejat al mig de la pista quan estava a punt d’atrapar Nato. Un altre Safety Car permetia als pilots que no s’havien aturat realitzar el pitstop obligatori. Això deixava Gasly liderant per davant de Nato, Latifi, Canamasas, Lynn, King, Markelov, Malja i Rowland.

Markelov es posava de seguida per davant de Lynn i King, que portaven els pneumàtics molt gastats. Nato li robava el liderat a Gasly i deixava el seu compatriota en una situació compromesa amb Latifi, Canamasas i Markelov enganxats a ell.

Latifi avançava a Gasly per la 2a posició i Markelov i Lynn li robaven la 4a i 5a posició a Canamasas al final. La cursa acabava amb l’última volta darrera el Safety Car després que Giovinazzi deixés Marciello fora de la pista amb un toc. Norman Nato s’emportava la primera victòria de la temporada acompanyat de Latifi i Gasly al podium. El top 10 era completat per Markelov, Lynn, Canamasas, King, Giovinazzi, Malja i Rowland.

Finalment direcció de cursa ha acceptat els resultats de la volta d’abans de l’accident. Per tant, Canamasas manté la 5a posició per davant de Lynn i Marciello queda 8è per davant de Giovinazzi, la qual cosa li permetrà sortir des de la pole demà.