La categoria de Moto3 inicia una nova generació. Els qui es van disputar el campionat la passada temporada emigren a categories superiors però això no significa que el nivell de Moto3 hagi baixat. Nous pilots i rivals joves amb experiència afronten aquesta temporada 2015 de Moto3.


34 pilots en total competiran tota la temporada. Només tres d’ells superen els 21 anys. Entre ells Efren Vázquez que l’any passat va acabar en quart lloc en el campionat. Vázquez el més vell de Moto3 és un candidat al títol igual que el més jove de tots, Fabio Quartararo. El francès gràcies al canvi de normativa podrà competir tot i tenir 15 anys.

A part del campió del FIM CEV Repsol, el seu company d’equip Jorge Navarro a l’equip Estrella Galicia 0.0, també estarà a la lluita. Un altre espanyol que lluitarà pel campionat és el campió de la Red Bull Rookies Cup, Jorge Martin. Martin completa el triplet de Mapfre Mahindra Team que serà el rival més directe de Estrella Galicia 0.0 amb, a part de Martín, Juanfran Guevara i Francesco Bagnaia.

També podrien brillar pilots amb experiència com Karel Hanika, Brad Binder, Miguel Oliveira, Romano Fenati, Johnn McPhee i Dany Kent. Fins i tot podria brillar el regular Alexis Masbou o Isaac Viñales que tindrà de company d’equip a Ana Carrasco. Carrasco completa la representació femenina juntament amb María Herrera.

Recordin que el campionat s’inicia demà i que podran seguir tota la temporada de Moto3 en català i castellà.