Després de molts anys, la categoria intermèdia té un campió que ha de defensar el títol. Es tracte de Esteve “Tito” Rabat. Però no ho tindrà fàcil, nous debutants i el campió de Moto3 venen a menjar-se el món a la categoria.


La feina de “Tito” Rabat no serà fàcil. Tornar a guanyar el campionat si el 2014 ja va ser dur amb la lluita contra Mika Kallio, el 2015 Rabat s’haurà de veure les cares un altre cop amb el seu company d’equip, en aquest cas el campió de Moto3, Alex Márquez.

El domini de la kalex no significa que altres motocicletes com la Speed up facin la punyeta a els pilots amb aquesta moto. Especialment, Sam Lowes és el pilot que pot fer aquesta moto campiona. Un 2014 regular però amb errors, el 2015 és la seva segona oportunitat. També per Mika Kallio, subcampió del 2014 que s’ha unit al equip Italtrans Racing Team.

També seran rivals a tenir en compte Axel Pons (qui ha fet una destacada pre-temporada), Simone Corsi, Thomas Luthi, Johan Zarco, Luis Salom i el nouvingut Alex Rins.

La temporada 2015 de Moto2 s’inicia demà, un campionat que podran seguir amb FormulaRapida.net en català i castellà.