Els pilots espanyols Bernat Martínez i Dani Rivas, de 35 i 27 anys respectivament, han mort després de patir un accident múltiple al circuit de Laguna Seca (Estats Units) durant la prova del campionat MotoAmerica de Superbike / Superstock 1000.


 

La tragèdia es va produir res més donar-se la sortida quan la moto de Dani Rivas, de 27 anys, va començar a perdre velocitat. Pel que sembla, va tenir temps per aixecar el seu braç esquerre per alertar de la situació, però el gran grup que el seguia darrere arribaven molt ràpids. Encara que alguns pilots van aconseguir esquivar-lo, altres no van poder evitar la col·lisió. Es va produir un violent xoc en què van estar involucrats diversos participants, i Rivas va ser atropellat. Martínez també va perdre la vida i tres companys van acabar en l’escapatòria.

Tot i a la ràpida intervenció dels serveis mèdics, Bernat Martínez i Dani Rivas van morir a causa de la gravetat de les lesions.

Bernat Martínez va ser traslladat en ambulància a l’hospital Community de Monterrey, on va morir a conseqüència de les ferides. Tenia 35 anys, informa el comunicat.

Pel que fa a Daniel Rivas de 27anys, va ser traslladat pels serveis mèdics Aeris al Nativitat Medical Center de Salines, on també va morir a conseqüència de les ferides.

Waine Rainey, president de MotoAmerica, s’ha mostrat consternat pel que ha passat: “Realment no tinc paraules per descriure el que tots sentim. El primer de tot és la pèrdua que suposen per a les seves famílies i persones més estimades. Les nostres sinceres condolences van per a tots ells i per a tota la família que forma MotoAmerica. Estan en els nostres pensaments i pregàries “.