Franco Morbidelli ha liderat la tercera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar de Moto 2, amb un temps de 2:00.349 i seguit per Álex Márquez i Danny Kent. Ha estat una sessió poc accidentada, amb només una caiguda, i en la qual s’han superat els registres dels entrenaments anteriors.

L’entrenament lliure va començar i les màquines de Moto 2 van tornar a rodar en la que seria l’última sessió d’entrenaments abans de la lluita per la primera Pole de l’any. Els pilots del EG 0,0 Team, Franco Morbidelli Álex Márquez, van passar a ocupar ràpidament les primeres places, amb el temps de l’italià (2:00.429) a només set mil·lèsimes del millor registre del cap de setmana.

Amb 23 minuts disputats i sense grans novetats pel que feia als temps, es va produir el primer i únic incident de l’entrenament. L’alemany Sandro Cortese va patir una caiguda al segon revolt. El pilot no va patir cap lesió, però no va poder continuar la sessió.

Pocs minuts després, Morbidelli establia el millor temps del cap de setmana, amb el 2:00.349 que, posteriorment, seria el millor temps de la sessió. Darrere de Morbidelli ha acabat el seu company Álex Márquez. Diversos pilots no han estat capaços de superar els temps de les sessions anteriors.

La qualificació del GP de Qatar de Moto 2 es disputarà el 25 de març a les 18:55, mentre que la primera cursa de l’any està prevista pel diumenge 26 a les 19:20 hora local.