Miguel Molina sortirà desde la primera posició en la primera carrera del cap de setmana a Lausitzring. Audi confirma la seua superioritat ocupant les 4 primeres posicions ja que segon, tercer i quart han qualificat Green, Mortara i Ekström respectivament. Juncadella ha estat tretzè.


 

Es donava començament a la primera sessió de qualificació del cap de setmana del DTM al circuit de Lausitzring.

Els pilots començaven el seu primer “run” i els Audi eres dels més ràpids en la pista, Ekstöm, Green i Mortara eren dels més ràpids però concretant més, Molina era el més ràpid de tots. Wittmann mentre, era sancionat per bloquejar a altre pilot.

Tots els pilots entraven per canviar pneumàtics i eixir a fer el segon “run”, i els Audi seguien mostrant la seua superioritat encara que no molt lluny estava Wittmann quart. Aquest últim, se n’eixia de la pista provocant una bandera groga, fet que perjudicà a Mortara, ja que estava fent la seua millor volta.

Ekström millorava fins a la quarta posició i quan començava altra volta  llançada feia una virolla, el únic que posava en perill la pole de Molina era Green però finalment no podia amb el ritme imposat pel pilot espanyol.

Quarta pole per a Miguel Molina en el DTM que buscarà la seua primera victòria aquesta vesprada en Lausitzring, la creu Juncadella que ha estat tretzè. En els últims minuts de la classificació també ha estat investigat Farfus pel mateix motiu que Wittmann. Pel que fa als rookies, el millor ha estat Blomqvist.