L’ex-pilot de F1 nascut a Benicàssim, Roberto Merhi, participarà a les jornades de tests de pretemporada de la FIA F2 que s’organitzen al Circuit de Barcelona-Catalunya durant els diez 13, 14 i 15 de març.

Avui s’ha anunciat que Roberto Merhi pujarà al monoplaça de Campos Racing junt amb Ralph Boschung per a disputar els test d’hivern al traçat de Montmeló.

Després del seu èxit a la F3, on va guanyar el títol europeu de la temporada 2011, Roberto Merhi va pasar 2 anys complets al DTM. L’any següent el va pasar a la Fórmula Renault 3.5, on va arribar a les últimes curses amb opcions al campionat però finalment va ser Carlos Sainz Jr. qui es va emportar el títol. A la temporada 2015, va arribar a la F1 amb Manor Racing, on va disputar 13 curses del Mundial. Durant el 2016 va competir al Campionat del Món de Resistència (WEC) i a les prestigioses 24 Hores de Le Mans.

Ross Brawn, el nou director de la F1, ha fet unes declaracions en les que assegura que els guanyadors de la nova FIA F2 tindran un lloc quasi segur a la Fórmula 1. Això provoca que, si finalment Merhi i Campos signen el contracte per a que el de Castelló participi durant la temporada sencera a la F2, se li puguin tornar a obrir les portes de la màxima categoria.