Campos Racing anuncia que Ralph Boschung competirà amb l’equip d’Alzira a la nova temporada del campionat que ha estat reanomenat com a ‘FIA Fórmula 2’. Boschung debutarà amb Campos Racing al Circuit de Barcelona-Catalunya, on els propers dies 13, 14 i 15 de març hi tindran lloc els tests oficials de la pretemporada 2017.


El pilot suís de 19 anys va debutar amb els monoplaces a la Fórmula BMW Talent Cup el 2012, on va aconseguir 4 victòries i 2 poles. Després va fer el salt a la ADAC Formel Masters d’Alemanya, on va participar-hi dues temporades i va pujar al podi 14 vegades. A l’any 2015, Ralph Boschung va fer el seu debut a la GP3 i, dues temporades més tard, al 2017, s’anuncia el seu pas a l’antiga categoria de la GP2, ara anomenada FIA F2.

Ralph Boschung comenta:

“És fantàstic poder confirmar la meva participació en el Campionat FIA de Fórmula 2. A més, fent-ho en un equip històric i important com Campos Racing, acostumat a treballar amb els millors pilots. Vull aprendre tot el que sigui possible. El meu objectiu és acabar en els punts a la primera meitat de la temporada i, construint una bona base, lluitar posteriorment pel podi quan tingui més experiència amb el cotxe.”

Adrián Campos afegeix el següent:

“Estic encantat de tenir a Ralph al nostre equip de Fórmula 2. És fantàstic tenir a un nou pilot rookie amb nosaltres, sobretot perquè ha guanyat a la GP3 i era un habitual a la lluita pel podi en un campionat tan competitiu com aquest. Estem encantats de poder ajudar-lo a donar el salt a aquesta nova categoria. Tenim una temporada apassionant per davant.”