Segons un comunicat oficial de la marca alemanya, anuncien que es reserven la possibilitat d’entrar en el campionat de Fórmula E per a l’any 2018.


Toto Wolff cap de Mercedes i Alejandro Agag director de la Fórmula E, han acordat reservar una plaça per a la marca alemanya.

La Fórmula E pretén ampliar el nombre d’equips de 10 a 12 a la graella per a l’any 2018 (5a temporada) i en aquestes dues incorporacions de dos nous equips, hi ha l’interès del fabricant alemany per unir-se a la competició. A més també pretenen que els equips competeixin amb un sol pilot per equip en comptes de dos com hi ha actualment.

Aquestes són les declaracions de Toto Wolff respecte a la possibilitat que Mercedes s’incorpori a la Fórmula E:

“Hem estat observant el creixement de la Fórmula E amb un gran interès fins ara, estem mirant totes les opcions possibles en totes les carreres de motor, i estem molt satisfets amb aquest acord per reservar-nos una opció. Això ens dóna l’oportunitat d’entrar en aquest campionat en la cinquena temporada. L’electrificació jugarà un paper important en el futur de la indústria de l’automòbil, i la competició sempre ha estat una plataforma de I+D de tecnologia per a la indústria, i això farà de la Fórmula E una competició rellevant en el futur “.

Alejandro Agag, director de la Fórmula I també es mostra satisfet:

“Estem encantats de confirmar que hem reservat una de les nostres dues noves places per a la cinquena temporada de la Fórmula E. La Fórmula E vol esdevenir una plataforma per als fabricants d’automòbils, perquè puguin provar i desenvolupar les seves tecnologies que després introduiran en els seus cotxes de carrer. Tenir l’oportunitat d’incloure en el futur a una marca com Mercedes en el nostre campionat serà un impuls per assolir aquest objectiu. Mercedes seria un gran valor afegit a la nostra línia de creixement “va assegurar.

Actualment la graella de la Fórmula E està formada per fabricants com Citroën DS, Renault, Venturi, Mahindra, Audi i Jaguar. Serà un gran desafiament per a Mercedes si finalment entra el campionat, ja que haurà de desenvolupar bateries duradores i potents si vol estar al màxim rendiment.