El pilot de KTM Antonie Meo ha estat el més ràpid en l’escurçada sisena etapa del ral·li dakar 2018 en la categoria de motos. L’entrada del ral·li a Bolívia ha permès a Kevin Benavides ficar-se en el liderat de la cursa.

Dia complicat de nou en el ral·li Dakar, aquest cop per culpa de les condicions climatologiques en una etapa que anava del Perú a Bolivia, però que ha vist com els 119 primers quilòmetres de cronometrat, eren cancel·lats.

En conseqüencia, avui només hi han hagut 194 quilòmetres de cronometrat i això ha fet que la lluita per la victòria estigui molt més igualada.

Ha estat Xavier de Soultrait (Yamalube Yamaha Official Rally Team) qui ha començat essent el més ràpid en els primers waypoints, abans de que el campió de 2015 Toby Price (Red Bull KTM Factory Team), es situes en primer lloc en el penúltim waypoint.

Tot i això, ha estat el francès Antoine Meo (Red Bull KTM Factory Team) qui ha aconseguir marcar el millor temps del dia, aconmseguint la seva tercera victòria d’etapa. L’han seguit en segona posició a mig minut, Price i Kevin Benavides (Monster Energy Honda Team) que passa a ser el nou líder del ral·li Dakar.

El pilot argentí supera en la classificació general al recent líder Adrien van Beveren (Yamalube Yamaha Official Rally Team) que avui ha quedat a 3 minuts i 27 segons de Meo.