L’escuderia de Woking ha mostrat al públic el nou monoplaça amb el que encararà la campanya entrant. El més sorprenent ha sigut el predomini cromàtic del taronja. Fernando Alonso i el jove Stoffel Vandoorne seran els encarregats de conduir el cotxe.

Fa unes hores, l’equip McLaren Honda F1 Team ha presentat el nou cotxe amb el que lluitaran pel campionat 2017. El MCL32 s’adapta a la nova normativa, on podrem veure monoplaces més llargs i pneumàtics més amples . La nota de la jornada ha sigut l’abandonament del color platejat en el seu disseny, donant pas així al taronja com a color principal en un intent de renovar la imatge de l’escuderia (malmesa pels discrets resultats dels últims anys. A part d’això, s’ha de tenir en compte que Ron Dennis va deixar de ser el president de l’equip el passat novembre, deixant a Zak Brown com a nou dirigent de McLaren.

Un altre detall pel qual es nota la intenció de renovar aquesta imatge és el fet d’haver deixat d’utilitzar la nomenclatura ‘MP4’ pel cotxe, ja que aquestes inicials (McLaren Project 4) provenien d’un projecte dirigit per Ron Dennis.

Pel que fa als patrocinadors, les empreses que estaran presents al cotxe seran les següents:

  • Chandom, una de les marques de xampany més conegudes i venudes del món.
  • NTT Comunications, la principal corporació de telecomunicacions de Japó i una de les més importants del món.
  • SAP AG, una empresa multinacional alemanya encarregada de dissenyar productes informàtics relatius a la gestió empresarials.
  • Pirelli, la mateixa companyia industrial de pneumàtics que abasteix a tots el equips de Fórmula 1 fins el 2019 i al campionat mundial de Superbikes.
  • Richard Mille, emblemàtica marca suïssa de rellotges de luxe.
  • Michael Kors, famosa marca de productes de luxe com sabates o roba entre d’altres.
  • Johnnie Walker, reconeguda marca escocesa de whisky

Serà el tercer any que l’equip dirigit per Éric Boullier treballa amb el motor Honda. Per aquesta temporada s’esperen moltes sorpreses ja que totes les marques comencen des de zero amb el nou reglament. A partir del proper dilluns podrem veure el funcionament del nou McLaren sobre la pista del Circuit de Barcelona-Catalunya.