El australià Alexander James Peroni ha estat confirmat amb l’equip Fortec Motorsports per debutar al Eurocup Fórmula Renault 2.0 aquesta temporada.

Alex Peroni de disset anys, va iniciar la seva trajectòria esportiva a la Formula 4 Italiana l’any 2015 amb l’equip Torino Squadra Corse (TS Corse), amb qui va aconseguir dos podis. El pilot tasmanià l’any 2016 va passar a competir en el V de V Challenge Monoplace amb el mateix equip, amb qui va aconseguir fàcilment el campionat amb 14 victòries, 19 podis, 4 pole positions i 13 voltes ràpides.

Fet suficient per fer el salt al Eurocup aquesta temporada, encara que ja va fer el seu debut com a convidat en l’última ronda d’Estoril on va assolir un increïble quart lloc en la primera cursa.

La seva incorporació amb Fortec el postula com a un pilot dels tapats, ja que mostra tenir talent però, la seva capacitat encara s’ha de mostrar al màxim nivell.

Compartirà equip amb els ja confirmats Alexey Korneev i Frank Bird, completant els tres pilots que Fortec tenia previst competir aquesta temporada.