El protegit d’Honda continuarà a ART per completar el seu segon any a la GP2, acompanyant a Sergei Sirotkin.


 

L’equip francès de GP2 Series, ART, acaba de confirmar la continuïtat del pilot japonès Nobuharu Matsushita.

Amb el retorn de la llegendària unió McLaren-Honda, ART -amb forts lligams amb l’equip McLaren- va apostar per un pilot protegit per la marca nipona: Matsushita.

Després d’un 2015 molt irregular, amb molts problemes i molt lluny del seu company d’equip i campió de la categoria, Stoffel Vandoorne, l’equip confirma que aquest any el japonès continuarà entre les seves files acompanyant al rus Sergei Sirotkin després de la marxa obligada de Vandoorne. Matsushita va aconseguir una victòria al 2015, a la cursa curta d’Hongria, i un tercer lloc a la cursa curta d’Àustria. Va acabar el campionat oncè.

Aquestes han sigut les impressions del pilot i el seu equip un cop s’ha oficialitzat la noticia:

Matsushita:

“M’agradaria agrair tant Honda com ART l’oportunitat que em donen de poder continuar a la categoria. ART va guanyar ambdós campionats l’any passat, i estic molt orgullós de poder formar part de l’equip. Com a membre de l’Honda Formula Dream Project i amb l’objectiu de ser un dels millors pilots del món, donaré tot per guanyat ambdós campionats al meu segon any a les GP2 Series.”

Sébastien Philippe, cap de l’equip ART:

“Estic molt content de poder iniciar el nostre tercer any al costat d’Honda. Nobuharu (Matsushita) serà el company de Sirotkin a les GP2 Series. (Matsushita) va tindre un 2015 increïble, sense conèixer l’ambient europeu ni del campionat, l’equip ni el cotxe, va aconseguir una victòria i un grapat de podis i va anar progressant molt bé al llarg de l’any. A nivell de pilot, i també a nivell personal, no tenim cap dubte de que té tot el necessari per ser un candidat al títol al 2016.”