El pilot japonès ha aconseguit avui la seva primera victòria a la GP2, Vandoorne ha acabat segon, signant un doblet d’ART Grand Prix i augmentant la seva diferència en el campionat. Sirotkin ha estat tercer.


Matsushita va mantenir la primera posició en la sortida, mentre per darrere el seu company d’equip, Vandoorne, li trepitjava els talons. Però qui realment va fer una sortida perfecta va ser Canamasas, que va passar d’estar en la posició 26 a la 11 a la primera volta.

Sirotkin va fer una bona sortida també, col·locant tercer per darrere de Vandoorne. Després de l’estaven Marciello i Haryanto.

Matsushita es va escapar, obrint un gran buit amb el seu company d’equip Vandoorne, que es veia atacat per Sirotkin. Després d’ells, Marciello es veia atacat per Haryanto, que no podia avançar l’italià en un circuit on són molt difícils els avançaments.

Per davant la carrera estava estabilitzada però per darrere, els dos pilots de Racing Engineering tenien problemes, i es van veure superats per diversos cotxes. Tan grans eren els seus problemes de degradació, que Rossi va haver de parar a canviar pneumàtics.

Una altra bonica lluita que vam tenir va ser entre Leal i Markelov. No barallaven per punts però tot i així ho van donar tot en cada corba per tal de avançar-se.

Gasly també tenia problemes amb els pneumàtics i es va veure superat per Nat i per Visoiu, el que li deixava vuitè amb l’última posició amb dret a punts.

Entràvem en les 3 últimes voltes i finalment Sirotkin va aconseguir a Vandoorne encara que el pilot rus no va ser capaç de superar el líder del campionat i es va haver de conformar amb acabar tercer, igual que en la cursa de dissabte.

Finalment la victòria va ser per Matsushita, la primera de la seva carrera a la GP2, seguit de Vandoorne, Sirotkin, Marciello, Haryanto, Nato, Visoiu i Gasly.