El Japonès Nobuharu Matsushita ha acabat en primera posició el segon dia de test de la GP2 al Circuit Internacional de Bahrain.


Amb un 1: 40.191, el d’ART Grand Prix s’emporta el millor temps de la jornada, però també dels dos dies de test que s’han disputat. Després d’uns problemes de brutícia al circuit provocats per una tempesta de sorra que es va produir ahir a la nit, les màquines i operaris del circuit han netejat la capa de sorra que s’havia dipositat en el traçat, en els boxes i fins al material dels equips.

A la jornada del matí el millor temps ha estat per Sergey Sirotkin (Rapax), en una sessió marcada pel poc temps que hi ha hagut per provar, a causa del problema que anteriorment s’esmenta que ha provocat un retard d’1 hora a la sessió, i també marcada per la brutícia en pista que no ha deixat veure temps més ràpids.

A la sessió vespertina la pista ja es trobava molt més neta i ràpida, sessió que s’ha dut Matsushita per davant d’un ràpid i constant Arthur Pic (Campos Racing), que ha estat el pilot més treballador de tots amb 48 voltes en total al circuit de Sakhir. Sergio Canamasas (MP Motorsport), l’únic participant català en aquest campionat, ha acabat 17è en la sessió matutina i per la tarda en 8a posició.

Demà, últim dia de proves abans que comenci la temporada 2015 de la GP2 en aquest mateix circuit entre els dies 17 i 19 d’abril.