Márquez domina una tercera sessió de lliures molt tranquil·la on els seus màxims rivals es van perdre pel gran grup. Iannone va acabar segon i Pol Espargaró tercer. Pedrosa sèptim, Lorenzo octau i Rossi onzé.

Un cel aclarit rebia als pilots de Moto GP per a donar inici als tercers entrenaments lliures del cap de setmana, on es comença a decidir els pilots que entren en Q1 i Q2.

La sessió estava sent prou tranquil·la i a l’equador comandava Márquez seguit de Dovizioso, que s’estaven rellevant en primera posició i per darrere s’anaven ordenand a poc a poc la resta de pilots.

Per darrere Héctor Barbera seguia amb el seu cap de setmana de mala sort i se n’anava al sòl a falta de 15 minuts per al final de la sessió.

Ja amb blans, Márquez seguia en la primera posició però ara el que ocupava la segona possició era Pol Espargaró seguit per Bradl y Smith.

Pocs canvis al final de la sessió ja que Márquez acabava primer, Iannone segon i Pol tercer. Pedrosa sèptim, Lorenzo octau i Rossi onzé es queda fora de la Q2.

Sessió sense cap sobresalt grave només una caiguda i un parell d’esglais en alguns pilots, la qual cosa mostra que ha sigut prou tranquil·la.