Després d’una Q1 un xic moguda, on Yonny Hernández ha deixat fora de la següent màniga a Maverick Viñales, Silverstone ha sigut l’escenari d’una altra Pole del pilot de Cervera, Marc Márquez. Demà, la primera línea de la graella la completaran en Jorge Lorenzo i en Dani Pedrosa.

 

Durant quasibé tota la Q1, els dos pilots que han anat marcant els millors temps han sigut l’Aleix Espargaró i el Maverick Viñales. Però tot s’ha capgirat quan, en els últims minuts, el colombià Yonny Hernández ha marcat el millor temps de la seva sessió, deixant així a l’Aleix en segona posició i al Maverick fora de la Q2.

A la Q2, Cal Crutchlow ha obert pista, seguit de quasibé tota la resta de pilots. S’ha viscut una lluita bastant intensa per la Pole, ja que Marc Márquez, Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa també han fet bones voltes i han arribat a acostar-se bastant, però no tant com per poder-li treure la primera posició de la graella de la qual gaudirà demà el pilot de Cervera.
Qui també ha fet una bona actuació al circuit de casa seva ha sigut Scott Redding, que ha aconseguit una magnífica setena posició.