El pilot de la categoria Júnior de Kids To Win ha demostrat ser el millor pilot a la 1a prova del Campionat d’Espanya de Kàrting (CEK), celebrada al Kartòdrom Lucas Guerrero (Chiva, València), guanyant les dues curses: la primera en sec i la segona en mullat.

Kartòdrom LUCAS GUERRERO – Després de classificar vuitè fetes les classificatòries, Boya ja es col·locava tercer en la primera volta darrere d’Iván Bataller, el pilot d’EKR i Tomàs Pintos, el pilot de Teo Martín Junior Team.

En la volta 3, Boya ja havia superat a Bataller i a Pintos i s’escapava obrint una distància de mig segon.

Passat l’equador de la cursa, tot seguia igual, excepte per l’arribada a la part davantera d’Hugo López, qui es col·locava tercer per davant de Bataller. En la volta 10, el mateix López superava també a Pintos col·locant-se segon per darrere del seu company. I en l’11a volta López guanyava la primera posició superant al rei de Chiva.

Poc li duraria això a López, ja que a 2 voltes per al final, Boya li tornava l’avançament al seu company. L’últim gir va ser d’absoluta defensa per l’elegit per córrer a l’Academy. I davant la impossibilitat de superar el seu company, López es va veure superat per Pintos, fet que va aprofitar Boya per acabar d’escapar-se i consolidar la seva victòria. Tanmateix, abans d’arribar a la xicane final, López aconseguia recuperar aquesta segona posició per completar el doblet de Kids To Win.

Però una altra vegada les penalitzacions tornaven a canviar el panorama: Hugo López era penalitzat amb 10 segons i queia fins a la sisena posició. D’aquesta manera, Tomás Pintos era segon, el britànic Shields tercer, Nogales quart i Bataller cinquè.

Cursa 2

La 2a cursa de Júnior es presentava molt diferent de la primera. Una pluja curta però intensa havia mullat per complet el traçat, i els pilots sortien amb gomes d’aigua.

En els primers revolts Boya era superat per Shields, i després per Bataller, com a cosneqüència d’haver anat una mica llarg al primer revolt.

Després de completar una volta i mitja, Boya ja havia recuperat la primera posició i havia obert una distància d’un segon sobre Víctor Pardo, que era el segon classificat.

Passades tres voltes, només Pardo era capaç de seguir el ritme a Boya. La tercera posició era per a Bataller, la quarta per a Tomás Pintos, i la cinquena per a Hugo López.

A partir d’aquí, ja no va haver res més a veure que el gran ritme que va imposar Boya, traient 3 i 4 dècimes en cada volta al seu perseguidor més immediat, Víctor Pardo, aconseguint un gap final de més de 6 segons.

Només hi va haver un canvi a la part davantera, i va ser l’avançament de José Antonio Gómez, el pilot de DPK Racing, sobre Tomás Pintos per la cinquena posició.