El pilot d’Honda, Marc Márquez va fer la seva carrera 100 a MotoGP el passat  Gran Premi de la República Txeca, al circuit de Brno. Després de totes aquestes curses, el de Cervera reconeix que 2015 no va ser el millor any per a ell.

El pilot català va acabar en tercera posició el 2015 amb Jorge Lorenzo assolint el títol mundial i el seu company a Yamaha, Valentino Rossi en la segona posició. És evident que 2015 no va ser una bona temporada i és encara més notori quan es veu que ha estat l’únic any des de 2013 que no guanya el campionat.

Havent estat el seu GP número 100 a MotoGP a Brno, el pilot va ser preguntat per la seva major errada en tota la seva carrera esportiva i “el tró de Cervera” va reconèixer que molts d’ells els va cometre a la primera part de la temporada 2015 on va tenir un total de sis caigudes.

De fet, en tota la seva carrera, la temporada 2015 va ser en la que Márquez va obtenir els seus pitjors resultats en termes de caigudes: “M’he caigut moltes vegades”, comentava amb un somriure a la cara. “Potser la temporada amb més errors que he tingut va ser la primera part de 2015, especialment entre Mugello i Montmeló”.

“Vaig caure dues vegades seguides i allí va ser quan vaig perdre qualsevol possibilitat de campionat. Va ser un error perquè tot el món em deia que vigilés, que els punts eren molt importants”, es resignava el pilot d’Honda.

“Venia de guanyar dos títols seguits i el meu pensament era d’anar al màxim en totes les carreres. És cert que vaig guanyar moltes d’elles, però també vaig caure moltes vegades. Vaig aprendre moltes coses”.

“A vegades és important escoltar la persona que tens al costat, però tinc una mentalitat molt forta. Crec que après a base d’hosties i és així quan vaig pensar que havia de canviar la meva estratègia”, culminava el quatre vegades campió de MotoGP.