Malgrat una penalització de quinze segons a la segona cursa, Marc de Fulgencio va aconseguir una gran victòria

Marc de Fulgencio va sorprendre a l’ADAC GT4 aquest cap de setmana a Lausitzring amb una actuació digne de reconeixement, coronada amb un triomf a la segona de les curses. Aquesta destacable gesta pot ajudar el pilot a tenir noves oportunitats en el món del motor. Aquest èxit representa la seva primera victòria en el campionat GT4.

Originari de Sant Cugat, el pilot català ha participat en les GT4 European Series durant aquesta temporada. No obstant això, l’equip BCMC Motorsport, amb el qual col·labora a Europa, va estendre-li una invitació per participar en les darreres curses de l’ADAC GT4, amb l’objectiu de suplir l’absència de Marce Lennerz i donar suport a Dinis Bulatov en la seva lluita pel títol alemany.

La reputació del pilot català ja s’estén per terres alemanyes, després de dues temporades competint en el DTM Junior, una categoria que implica vehicles GT4. Durant aquest temps, de Fulgencio va aconseguir pujar al podi en diverses ocasions, a més de participar en dues altres temporades de l’ADAC GT4.

A la primera cursa a Lausitzring, de Fulgencio i Bulatov van concloure a vuit segons dels líders, ubicant-se en la sisena posició. Aquest resultat va arribar després d’haver estat entre els tres millors temps en les pràctiques lliures i d’haver obtingut la cinquena posició en la sessió de classificació. Aquesta actuació es va veure condicionada per problemes de sobreescalfament que van experimentar durant el transcurs de la cursa.