Alex Lynn s’emporta la pole sota la pluja del circuit de Sotxi, Russia, seguit per Vandoorne a poques mil·lèsimes i tercer Rossi.


La sessió de classificació començava amb una pista mullada i amb tots els pilots calçant pneumàtics de pluja extrema. Alexander Rossi era el primer en creuar la línea de meta i seguidament ho feien la resta de pilots. Conforme anaven passant les voltes, tots milloraven el seu temps.

Marciello i Rossi mantenien una constant lluita per el primer lloc a cada volta i la pista anava millorant notablement. A falta de 10 minuts per al final, Gelael sorprenia calçant pneumàtics slicks, però va tindre que canviar la seva estratègia ja que no millorava temps i la pista era intractable amb aquests pneumàtics.

Lynn i Vandoorne lluitaven per el millor temps, però justament quan Vandoorne iniciava la seva última volta ràpida, abans de creuar la línea de meta va finalitzar el temps i no va poder lluitar per la pole.

Finalment, Lynn aconsegueix la pole per menys de mitja dècima, seguit per Vandoorne i Rossi. El top 10 el completen: Gasly, Pic, Cecotto, Marciello, Stanaway, Nato i Sirotkin.