El pilot suís, Thomas Luthi, s’ha fet amb la victòria en el GP de França de Moto2 després de dominar tota la cursa. Rabat ha estat segon i Zarco tercer.


Zarco va fer una molt bona sortida i es va situar ràpidament primer seguit de Lowes i Luthi. Rins va fer un mal inici i va baixar fins a la novena posició. Luthi va avançar a Lowes i es va llançar a la caça de Zarco que s’escapava.

Luthi rodava molt ràpid i en poques voltes va aconseguir superar a Zarco mentre que per darrere, Rabat es col·locava tercer després de superar a Lowes.

Per darrere Rossi i Márquez caure’s al revolt 10, tots dos pilots estan bé.

La lluita per la primera posició li va permetre a Tito Rabat donar caça al grup de cap on Luthi rodava primer i s’escapava. Rabat superava a Zarco i poc després es llençaven a la caça de Luthi.

Malgrat els intents d’arribar a Luthi, Zarco i Rabat no aconseguien reduir el segon que els portava el suís. A falta de 8 voltes per al final, Rabat va avançar al francès per col·locar-se segon i intentar donar caça d’un Luthi que semblava imparable.

A falta de 5 voltes per al final, Morbidelli es va unir a la lluita que tenien als 3 espanyols per la cinquena posició. L’italià va superar els 3 pilots i es va posar com a líder d’aquest grup que lluitava per la cinquena plaça. Dues voltes després, Rins va anar a terra però va poder continuar encara que va perdre molt de temps.

Luis Salom també va anar pel terra i per poc tira també a Morbidelli.

Finalment Luthi es va fer amb la victòria seguit de Rabat, Zarco, Lowes, Morbidelli i Simon.