El pilot italià de l’Sky Racing Team VR46, Romano Fenati, s’ha fet amb la victòria a Le Mans després d’una fantàstica carrera on hi ha hagut lluita pel liderat de principi a fi. Bastianini i Bagnaia completen un podi 100% italià. Danny Kent ha estat quart després de sortir el 31.


Niccolò Antonelli va fer una fantàstica sortida i es va col·locar ràpidament primer seguit de Bagnaia, Quartararo i Fenati. Per darrere caiguda en la revolta dos, entre Brad Binder i Efrén Vázquez.

Passades 3 voltes, Bagnaia, Antonelli i Fenati van començar a lluitar per la primera posició, després d’ells, Quartararo va esperar l’oportunitat per ficar-se en la baralla. Danny Kent que sortia 31è estava remuntant i ja estava dotzè.

Quan portàvem 5 voltes, Jorge Navarro va caure a la sortida de la corba 3 mentre per davant Fenati s’escapava del grup format per Quartararo, Antonelli, Bagnaia, Bastianini i Oliveira.

Enea Bastianini va donar caça ràpidament a Fenati i el va avançar, però aquest últim no es va donar per vençut i va començar a barallar-se amb el seu compatriota.

Durant les següents voltes els avançaments i els canvis en el liderat foren constants, per darrere, Danny Kent ja havia agafat al grup i estava vuitè.

A falta de 7 voltes per al final, Quartararo va anar a terra quan rodava en quarta posició, afortunadament el pilot està bé. Això va fer que el grup es trenqués i que es formés dos grups. El primer format per 3 italians, Fenati, Bastianini i Bagnaia i el segon liderat per Kent.

Aquest últim va arribar a contactar amb el grup de capdavanter, però els seus pneumàtics estaven ja bastant desgastats degut a l’esforç de la remuntada que havia fet.

A falta de 2 voltes per al final, els 4 pilots de cap podien guanyar la cursa, les diferències eren mínimes.

Finalment Romano Fenati va aconseguir la victòria seguit de Bastianini, Bagnaia, Kent que ha protagonitzat una remuntada des de la 31a posició.