EL pilot austríac de Mercedes s’ha fet amb la pole position per a la primera carrera del DTM en Nürburgring. Junt amb ell en la primera línia de graella eixirà Maxime Martin, mentre que la segona fila estarà formada per Wehrlein i Spengler. Juncadella eixirà 9é i Molina 10é.


 

Amb unes temperatures prou baixes, va començar la primera classificació de Nürburgring del DTM. Passats 5 minuts, Paul di Resta va fer una virolla, impactant contra les barreres i destrossant la part posterior del seu cotxe. Als pocs minuts Adrien Tambay se’n va anar recte, impactant contra la barrera de pneumàtics i provocant la detenció de la sessió.

Amb 12 minuts per al final, la sessió es reprenc i afortunadament es va poder completar sense cap altre incident.

Lucas Auer va aconseguir la pole position en el seu últim intent, baixant en 84 mil·lèsimes el temps de Martin, que eixirà segon. La tercera posició ha estat per a Pascal Wehrlein, qui té una molt bona oportunitat hui per a començar a sentenciar el campionat, ja que el seu màxim rival, Mattias Ekström, eixirà 17é.

Bruno Spengler ha estat quart i es comença a acostar als líders. Amb 104 punts, està 5é a tan sols 22 punts d’Ekström. La cinquena posició és per al primer Audi, el d’Edoardo Mortara, el tercer classificat en el campionat.

Els espanyols han firmat una bona classificació, Dani Juncadella eixirà 9é i Miguel Molina 10é, ambdós amb opcions de puntuar en esta primera carrera que serà hui a les 13:25 CEST.