El pilot anglès Sam Lowes ha guanyat la cursa de Moto 2 a Austin després de fer una cursa gairebé sense errors. Zarco ha estat segon però està sota investigació per un toc amb Simeon i, Rins tercer, es nou líder del mundial.


Amb una sortida espectacular, Tito Rabat es va col·locar primer abans d’arribar al primer revolt. Però després el van avançar Zarco i Lowes.

La pluja començava a caure sobre Austin i Tito seguia perdent posicions, aquesta vegada amb Simeon i Morbidelli.

Tito Rabat es quedava encara més endarrerit i Alex Rins remuntava des del darrere fins a col·locar-se 5è a falta de 15 voltes per al final.

En les voltes següents, Lowes va aconseguir a Zarco i van començar a lluitar per la primera posició, mentre per darrere Simeon i Rins es jugaven l’últim esglaó del podi.

Després d’ells a uns pocs metres, un grup amb bastants pilots els seguia.

A falta de 13 voltes per al final, Aegerter s’anava a terra quan estava darrere de Rins.

Per darrere Morbidelli i Rabat lluitaven per la cinquena posició mentre per davant el grup s’ajuntava.

A falta de 6 voltes per al final, Lowes avançava a Zarco i prenia el liderat de la cursa. Zarco per darrere tenia a Simeon enganxat. Lowes es va colar al revolt 1 i va perdre l’avantatge que tenia sobre Zarco.

A falta de 4 voltes per al final, Simeon es tocava amb Zarco i s’anava a terra, això permetia a Rins ser tercer.

Finalment Lowes guanyava la cursa, amb Zarco segon sota investigació, Rins tercer i nou líder del mundial, Tito Rabat quart i Morbidelli cinquè.