L’Audi #7 de Fässler/Tréluyer/Lotterer s’ha fet amb la victòria a les 6 hores de Silverstone. Una cursa molt emocionant on han lluitat fins a tres cotxes per la victòria. El Prosche #18 ha estat segon i el Toyota #1 completa el podi.


Sortida força neta per la part davantera de la graella però per darrera el nou Dome d’Strakka Racing acabava a la grava de la primera corba. L’Audi #7 quedava enrera.

Per davant, lluita interessant entre l’Audi #8 i el Toyota #1 per la tercera posició.

A la categoria GT, seguia el domini d’Aston Martin a les 3 primeres posicions, seguits pels dos Porsche.

Mentrestant, a LMP2 liderava l’Oreca 05 de KCMG seguit pels dos Ligier de G-Drive.

Al arribar als doblats, Di Grassi es passava a la corba 3 i se n’anava recte, cedint la quarta posició a l’altre Audi que aprofitava el caos per atacar el Toyota #1.

Aprofitant altre cop els doblats, l’Audi #8 adelantava per fora el toyota #2 a la corba 7. Unes voltes després el mateix Audi adelantava al seu company d’equip i començava a atacar el Toyota #1.

Mentrestant a GTE Pro, lluita per la quarta posició entre l’Aston Martin #99, el Porsche #92 y els dos Ferraris. El Porsche adelantava a l’Aston Martin rápidamente y darrere seu el superaven els dos Ferrari.

Fort accident a la corba 9 del Signatech Alpine que obligava a l’organització a treure una Full Course Yellow. El Toyota #1 aprofitava aquest Cotxe de Seguretat Virtual per parar a boxes, i així treia als dos Audi quasi 20 segons, doncs quan aquests entraven s’acabava el periode de neutralitat.

Els Audi eren més ràpids que el Toyota i seguien retallant distàncies.

Altre cop en periode de Full Course Yellow. Al tornar a la normalitat, Tréluyer era molt ràpid i aprofitava per avançar el Toyota #1, cosa que també faria després l’Audi #8.

Gir inesperat. Problemes pel Porsche #17 i el #18 passava a liderar la cursa, que més tard era avançat per Tréluyer. Durant les properes voltes un duel magnífic entre el Porsche i l’Audi tenia lloc, amb avançaments quasi cada volta.

Arribant a les 2 hores de carrera seguia la lluita, i els dos Ligier dominaven a LMP2. A GTE Pro, el Porsche #92.

Després de les aturades, Toyota tornava al liderat amb l’Audi i el Porsche acostant-se. El Ligier de G-Drive, líder, feia una virolla però mantenia el liderat.

Finalment l’Audi #7 prenia el liderat al Toyota #1 amb un molt bon avançament. El Porsche #92 entrava a box per problemes un cop passat l’equador de la cursa.

Quan tan sols quedaven 2 hores pel final, el Corvette de Larbre Competition es tocava amb l’Audi #8, però aquest podria tornar a pista. Els dos Ferrari d’AF Corse es disputaven el liderat.

La lluita tornava a falta d’una hora per la cursa, quan el Porsche #18 assolia el liderat. El ByKolles es quedava aturat i abandonava.

Quan només restaven 15 minuts, Stop&Go pel líder de la cursa per excedir límits, tot i que mantenia el liderat per 9 segons. Finalment l’Audi #7 es feia amb la victòria.

A LMP2 primera i segona posició pels dos Ligier de G-Drive i a GTE Pro pel Ferrari #51 d’AF Corse tot seguit del Porsche #91.