Louis Delétraz ha estat confirmat aquest matí per Carlin i s’uneix a Nobuharu Matsuhita com a pilots oficials de l’equip de la Formula 2 per a la temporada 2019.

Deletraz se’n va del Charouz Racing System a Carlin Motorsport per afrontar la seva tercera temporada completa consecutiva a la Formula 2. Amb el japonès Nobuharu Matsushita com a company d’equip, el suís torna una escuderia que ja coneix ja que va debutar amb l’equip britànic a la GP2 la temporada 2016.

En les dues últimes temporades, Delétraz ha competit a la categoria amb els equips Racing Engineering, Rapax i Charouz disputant un total de 46 curses. Al 2017 va tenir un any complicat amb canvi d’equip a meitat de temporada i no va poder sumar punts de forma regular. En la passada temporada amb Charouz va millorar el seu rendiment i va aconseguir els seus dos primers podis a la categoria.

El bon rendiment del pilot nascut a Ginebra la temporada passada no va passar desapercebut i fa uns mesos va participar en un test de Formula 1 amb l’equip Haas. Després de considerar diverses propostes, finalment ha decidit tornar a Carlin amb l’objectiu de fer un pas endavant en la Formula 2 arribant a l’escuderia que es va proclamar campiona de la classificació d’equips el 2018.

Estic molt content d’incorporar-me a Carlin per a la temporada F2 de 2019. Conec l’equip, ja que ja havíem treballat junts en el passat i el test de post temporada de F2 va ser perfecte. Estic molt emocionat de que comenci el 2019, ja em sento com a casa i la motivació de tots és increïble. Estic molt agraït per l’increïble suport i la confiança dels meus patrocinadors. Tots junts som un equip fort“, ha declarat el suís.

El director de l’equip, Trevor Carlin, també va valorar la notícia de forma positiva. “Estem molt contents de donar la benvinguda a Louis a l’equip. Ja havíem treballat amb ell en una cursa el 2016 i en els tests de post temporada el mes passat a Abu Dhabi. És un pilot fantàstic i estic segur que tots junts farem una bona temporada“, ha explicat.