Avui el portal web Autosport.com ha publicat que Lotus està ben aprop de firmar un contracte amb Mercedes. Notícia que FormulaRapida.net sap des de fa mesos però que no ha tret a la llum per no afectar el possible seient titular d’Esteban Ocon a l’equip Lotus.


 

I és que és ben cert que Lotus porta queixant-se tot l’any de la seva power unit, però si es fixen en les declaracions dels membres de Lotus i de Pastor Maldonado aquests afirmen que “tindrem una gran millora en la power unit l’any que ve”.

Maldonado va estar confirmat per garantir el pressupost a l’equip, mentre que l’altre seient, actualment en mans de Romain Grosjean, no estat confirmat degut a una persona clau: Esteban Ocon. El francès qui destaca per sobre de Max Verstappen a la Fórmula 3 Europea té varies possibilitats pel 2015. O bé fer un any complert a la Fórmula Renault 3.5 Series o a la GP2 mentre és reserva de Mercedes (sí, ho han llegit bé Mercedes, tot i ser pilot jove de Lotus) o entrar a l’equip titular de Lotus per demostrar el seu potencial i eclipsar el jove Verstappen.

Ocon es va reunir a finals d’agost per parlar del tema amb Toto Wolff; però no en sabem res del que va sortir d’aquella reunió. Un Ocon que és la clau de tot, si el francès no hagués participat a la Fórmula 3 Europea amb motor Mercedes, la marca alemanya no s’hagués interessat per ell, però al veure que és pilot jove de Lotus aquí entra un tracte de favors entre la marca anglès i l’alemanya; per tant Ocon a partir del 2015 serà jove pilot de Lotus i de Mercedes i el seu futur pot decidir el seu propi i el de mitja graella de la Fórmula 1.

Properament tindreu l’honor de poder llegir una entrevista al pilot francès on ens confirma tot l’escrit.