Danny Kent ha estat el més ràpid durant les dues sessions d’entrenaments lliures de Moto3 al circuit japonès de Motegi.


 

FP1

La sessió ha començat amb molta rivalitat entre Romano Fenati i Jack Miller que s’han arribat a tocar quan feien la seva primera volta ràpida de la sessió, una sessió la qual Vázquez ha començat liderant. Els temps han millorat constantment i en el liderat ha destacat les Estrella Galicia de Márquez i Rins, juntament amb la Mahindra d’Oliveira.

Aquesta primera pràctica ha tingut pocs incidents, el primer l’ha provocat Phillip Oettl al sortir-se de pista sense patir cap conseqüència mentre Enea Bastianini liderava la classificació a meitat de sessió.

El liderat de Bastianini l’ha mantingut fins que Danny Kent pujava al primer lloc a falta de 5 minuts pel final. Niklas Ajo entre tant, patia una caiguda i Guevara gairebé va pel terra en l’últim minut però va poder controlar la seva motocicleta, qui si queia era Niccolò Antonelli ja amb la bandera de quadres a pista.

Resultats: 1 Kent 2 Viñales 3 Guevara 4 Bastianini 5 Rins 6 Márquez 7 Miller 8 Oliveira 9 Vázquez 10 Binder


 

FP2

Rins ha començat liderant la segona sessió, encara que Binder i Vázquez han millorat els seu temps en una pista amb molt de trànsit, això afectava a Jack Miller que ha rodat bona part de la sessió molt endarrere.

Tot i que Vázquez ha dominat tota la sessió, al final ha estat Oliveira qui es col·locava per davant de Rins i Vázquez. Però Kent encara tenia temps per millorar el seu temps i apuntar-se el millor registre del dia.

Resultats: 1 Kent 2 Rins 3 Oliveira 4 Binder 5 Bastianini 6 Antonelli 7 Márquez 8 Viñales 9 Vázquez 10 Kornfeil