L’equip Lotus de Fórmula 1 ha anunciat aquesta nit la promoció de Joylon Palmer de pilot reserva a pilot titular per a la temporada 2016 de la Fórmula 1, convertint-se en el company d’equip de Pastor Maldonado.

El britànic, Joylon Palmer qui després de guanyar la GP2 Series l’any passat va fitxar per l’equip Lotus de Fórmula 1 com a pilot reserva, ara ha estat promocionat a pilot titular, gràcies en part a la marxa de Romain Grosjean a l’equip Haas de Fórmula 1.

El pilot de 24 anys que aquesta temporada ha pilotat durant la primera sessió d’entrenaments lliures de molts grans premis, ha comentat:

“Clarament estic agraït de poder competir a la Fórmula 1 l’any que ve. Lotus m’ha donat una oportunitat aquest any i els agraeixo per ajudar-me a desenvolupar el meu nivell, i per confiar en mi per desenvolupar el cotxe en una temporada crucial. He gaudit i après molt enguany com a tercer pilot i ja tinc ganes de competir l’any que ve.”

Gerard Lopez, cap i Team Principal de l’equip Lotus ha dit al respecte:

“Estem orgullosos d’anunciar que el talent britànic, Joylon Palmer serà promocionat com a pilot titular la temporada que ve.”