Lorenzo Travisanutto va aparèixer del no res per imposar-se en la primera final de les WSK Super Master Series a la categoria OK en la primera ronda del campionat a Adria. L’italià va superar a Kas Haverkort i Dexter Patterson.

Després d’unes classificatòries passades per aigua, les finals es van poder disputar en condicions de pista seca.

A la prefinal A, el pilot holandès Dilano Van T’Hoff (Forza Racing) va dominar la cursa per davant de Dexter Patterson (KR Motorsport) i Gabriele Mini (Parolin Racing Kart).

A la prefinal B, un altre holandès va dominar. Kas Haverkort (CRG Keijzer Racing) va protagonitzar una gran remuntada des de la novena posició per vèncer fàcilment sobre Luca Griggs (Lennox Racing Team), finalitzant en segona posició, per davant de David Rozenfeld (Kosmic Racing Department).

En la final, Kas Haverkort va protagonitzar una molt bona sortida des de la segona posició, prenent el liderat de la cursa que mantindria fins la volta 7, moment en que l’escocès Dexter Patterson aconseguia atrapar-lo i superar-lo.

Patterson va rodar sòlidament en el liderat fins que el campió del món, Lorenzo Travisanutto va aparèixer per robar el liderat al seu company de Kart Republic. Immediatament l’italià s’escaparia de Patterson, qui seria superat per Haverkort.

Amb Travisanutto amb la victòria assegurada, la lluita es va centrar en la segona posició en les darreres voltes. Una segona posició que finalment aconseguiria Harry Thompson (Ricky Flynn Motorsport) després d’una espectacular remuntada de 22 posicions.

El pilot jove de Red Bull seria sancionat amb 5 segons de penalització després de la cursa per no tenir el puntó en posició correcte, deixant la segona posició a Haverkort i la tercera a Patterson.

Les WSK Super Master Series tornen d’aquí tres setmanes amb la ronda al South Garda Karting de Lonato.