El pilot nord-americà, Logan Sargeant, ha aconseguit aquest cap de setmana la superllicència després d’acabar 4t al campionat de Fórmula 2. Això l’ha portat a ocupar l’últim seient de la graella que encara era a l’aire, el de Williams.

Ja es va anunciar fa algunes setmanes que el reemplaçament de Nicholas Latifi seria Logan Sargeant en cas que aconseguís quedar entre els 7 primers a la F2. Així ha estat, doncs després de molta tensió durant el cap de setmana, el jove pilot ha aconseguit aquest objectiu, per la qual cosa Williams ja ho ha anunciat oficialment com a pilot de l’equip per al 2023.

Això bé desprès de la temporada que ha fet a la Fórmula 2 de la mà de Carlin, equip en què era company de Liam Lawson, jove de l’acadèmia Red Bull. Al principi va passar desapercebut, no brillant massa amb l’equip i deixant que fos Lawson qui brillés. Però, tot va canviar a la segona meitat, on es va posar les piles i va fer actuacions memorables, tant en classificació, on mostrava la seva velocitat, com en la pròpia cursa.

Declaracions dels protagonistes

“És un gran honor i un somni fet realitat que em donin aquesta oportunitat de competir la Fórmula 1 amb Williams”, va dir Sargeant. “Ser part de la Williams Driver Academy durant l’últim any m’ha donat una plataforma important per desenvolupar-me com a pilot i preparar-me per a aquest proper capítol“, va continuar. “Estic llest i emocionat per ser part d’aquesta aventura mentre que l’equip busca progressar”.

“Estem encantats d’anunciar oficialment Logan com el nostre pilot per a l’any vinent després d’obtenir la superllicència després de l’última cita de la temporada de F2 a Abu Dhabi. Des que es va unir a la nostra acadèmia de pilot a finals del 2021, Logan ha pogut integrar-se plenament a l’equip a Grove mentre era al simulador i, més recentment, a la pista durant les quatre sessions d’entrenaments lliures en què ha participat” , indica Jost Capito, màxim responsable de Williams. “Ha tingut una bona temporada de novell a la F2, i estem emocionats per veure com fa el pas a la Fórmula 1, som aquí per recolzar-lo en aquesta aventura”, va concloure l’alemany.