La temporada 2016 de la F4 Spain està arribant a la seva fi amb les últimes jornades de Tests al Circuit de Catalunya. En aquests entrenaments d’hivern, la F4 espanyola introdueix un nou equip per debutar el 2017.


FA Racing, equip espanyol on Fernando Alonso, Carlos Sainz Jr o Jaume Alguersuari van iniciar la seva carrera esportiva al kàrting, s’unirà al campionat en la següent temporada amb dos pilots: Xavier Lloveras i Guillem Pujeu. Després de les remarcables temporades al kàrting, aquesta escuderia amb seu a Catalunya, ha decidit fer un pas més i apostar per la categoria de formules, endinsant-se en l’aventura de la F4 Spain.

“Després del nostre èxit internacional en el kàrting, vam decidir donar suport als joves pilots perquè segueixin avançant en el món del motorsport. Per tant, té sentit que FA Racing entri a la F4 Spanish Championship, ja que és la categoria de més nivell a Espanya, i així permetem que les joves generacions pugin aquesta ‘escala’.”– Genis Marc, Manager de FA Racing Team

Xavier Lloveras, qui va competir en la primera temporada de la F4 espanyola i va acabar quart en la classificació general, serà el primer pilot de l’alineació. El seu company d’equip, Guillem Pujeu serà un dels rookies d’aquest any en la categoria, però arriba amb una bona trajectòria en el kàrting a l’esquena.

“Estic encantat de córrer a la F4 Spain per segona temporada. Tinc la sensació que no vaig acabar el que vaig començar, així que el 2017 serà l’oportunitat perfecta per donar el millor de mi i lluitar per la victòria. FA Racing és un equip nou i suposarà un desafiament que superarem tots junts, i espero que la meva experiència prèvia en les sèries em doni una mica d’avantatge sobre els altres.”– Xavier Lloveras.

“Estic molt feliç de formar part del campionat d’Espanya de F4 amb FA Racing a 2017. És la millor manera de començar en monoplaces després de la meva trajectòria en el kàrting. Estic entrenant molt i treballant tot el que puc per estar preparat per a la temporada que ve. Estic segur que aprendré molt del meu company d’equip, és bo que ell ja tingui experiència.” – Guillem Pujeu.

FA Racing i els seus pilots estaran treballant durant les jornades de tests d’hivern per preparar-se i donar-ho tot en la segona temporada de la F4 Spanish Championship certified by FIA.