La XLII edició de les 24 Hores que s’ha disputat aquest cap de setmana al poble de Lliçà d’Amunt han estat tot un èxit. La participació de joves talents del món del MotoCross i enduro català. Ha fet d’aquesta edició una de les més igualades de la història.

Amb la victòria de (#43CongostPlàstics) un equip format per pilots d’alt nivell. Tot i que no ho van tenir gens fàcil. Amb només una hora per acabar la cursa. La diferència entre el primer equip i el segon només era d’una volta.

Les millores del nou circuit de Can Moncáu. Que l’any passat no es van poder gaudir a causa de la situació sanitària. Han fet que aquesta segona edició en aquest circuit hagi estat plenament satisfactòria. Tant pels pilots com per la gent que ha vingut a gaudir de l’espectacle.

Amb activitats lúdiques pels més petits de la casa, també amb activitat culinària dins del mateix circuit. Fet que feia que no et perdessis ni un instant de la cursa i fins i tot amb un parc d’atraccions. Que ha atrapat l’atenció del jovent del poble i dels voltants.

Tant l’activitat a la pista com als exteriors han fet que la XLII edició de les 24 Hores hagin estat un èxit. Fet que es voldrà repetir l’any que ve.