L’equip liderat pel nou vegades campió del món de ral·lis Sébastien Loeb, el Sébastien Loeb Racing, s’incorporarà al mundial de Rallycross a partir d’aquesta temporada 2018. El SLR, que va competir en campionats com les European Le Mans Series però ha destacat principalment per la seva presència al WTCC (WTCR a partir d’aquest any), comptarà en el Rallycross amb un Peugeot 208 pilotat per Gregoire Demoustier.

Demoustier ja va competir per SLR en la temporada 2016 del WTCC, però a l’any següent es va traslladar al Rallycross. Pel que fa al propi Loeb, la llegenda del ral·li disputarà la temporada a l’equip de fàbrica de Peugeot, on ha disputat les dues últimes amb una victòria i deu podis entre els dos últims anys. El francès compaginarà les funcions de pilot amb les de cap d’equip.

“2018 serà un any de desenvolupament,” ha comentat Demoustier. “Tant en l’aspecte personal com en el tècnic. Malgrat haver competit en algunes rondes durant la passada temporada, això segueix sent una nova aventura, i no m’he fixat cap objectiu. Dit això, “afegeix. “Espero anar aconseguint bons resultats i classificar-nos per alguna semifinal.”

La temporada 2018 del mundial FIA de Rallycross donarà començament al Circuit de Barcelona Catalunya el proper 14 d’abril.