Julián Leal continuarà un any més a la GP2 Series amb l’equip Carlin. El pilot colombià que ha aconseguit podis enguany, es manté a la formació britànica per seguir amb el seu progrés amb l’equip d’aquest 2014. Leal, és el primer pilot confirmat de Carlin pel 2015.


Leal continuarà amb l’equip Carlin la propera temporada després de ser el company de Felipe Nasr en aquest equip el 2014. Un Leal que va començar molt fort la temporada amb 2 podis en la ronda de Bahrain.

El colombià ha estat un regular en el top10 durant les classificacions, però després els resultats no es demostraven durant la cursa.

Leal tindrà l’oportunitat d’entrenar amb l’equip Carlin aquesta setmana en els test oficials de GP2 Series al circuit Yas Marina, Abu Dhabi.

 

Declaracions

Julián Leal:

“Estic molt content de tenir l’oportunitat de seguir aquí un any més. Amb tots els equips que he treballat, aquest és el millor per mi; és un equip que escolta el que els hi diu i segueix els teus advertiments i això és bo per a mi perquè puc aprendre molt en un bon ambient.

Trevor Carlin

“Estem molt contents de que en Julián haguí decidit quedar-se amb nosaltres per a una segona temporada. Amb el ritme que tenim com a equip i en Julián com a pilot, junts hauríem hagut de tenir millors resultats aquest any. “