Carlos Sainz ha fitxat per l’equip Toro Rosso de Fórmula 1 per a la temporada 2015 de Fórmula 1 on tindrà de company d’equip al jove Max Verstappen.


Carlos Sainz fill de Carlos Sainz, doble campió de rallis, finalment va signar el contracte per l’equip Toro Rosso la setmana passada. Un seient el qual ha tingut molts pretendents com el mateix Jean-Eric Vergne, Pierre Gasly (subcampió de la Fórmula Renault 3.5 Series) o Alex Lynn (campió de la GP3 Series), finalment Sainz que sabia que aquest any havia de guanyar sí o sí la Fórmula Renault 3.5 Series, ha aconseguit el seu objectiu, debutar a la Fórmula 1.

Li van dir que guanyés la Fórmula Renault 3.5 Series aquest 2014 i el  madrileny ha complert i a més amb rècord de victòries en un any a la categoria i en el total dels 10 anys d’història del campionat, per tant és més que justificable la seva entrada en el món de la Fórmula 1.

Sainz ha estat preguntat pel dorsal que lluirà el 2015 amb l’equip. El jove de Red Bull Junior Team ha afirmat que el seus números preferits són el 19 i el 5, però tots dos ja estan agafats tant per Felipe Massa com per Sebastian Vettel, d’aquesta manera el espanyol ha dit, rodarà amb el 55 la propera temporada.

La notícia es confirmarà aquest cap de setmana de manera oficial, però a FORMULARAPIDA.NET ja els avancem aquesta nova uns dies abans.