Lance Stroll va patir un accident de bicicleta al sud d’Espanya abans de la pretemporada de Fórmula 1 i es va operar a la ciutat catalana

Lance Stroll va viure un moment molt complicat en la seva vida. El pilot canadenc d’Aston Martin es va veure greument afectat per un accident de bicicleta que va patir al sud d’Espanya mentre es preparava per arribar de la millor forma a la pretemporada de Fórmula 1.

Stroll es va trencar els dos canells i un dit del peu, fent impossible la seva participació en els tests de Bahréin. No obstant això, només dotze dies després de passar per quiròfan, va poder córrer en el Gran Premi de Bahréin.

Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

En el moment en què el pilot canadenc va patir l’accident, es va desplaçar a Barcelona, on va poder ser operat pel doctor Xavier Mir uns dies després. En primera instància, l’equip mèdic d’Aston Martin pensava que Stroll es perdria unes quantes curses.

No obstant això, després de ser operat, el doctor Mir va parlar amb el pilot canadenc i li va dir que segurament podria pujar al cotxe de cara al Gran Premi d’Aràbia Saudita, però amb una mica de sort i si treballava dur, potser seria capaç de competir a Bahréin.

Copyright: Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team

Durant els primers dies, la recuperació va ser bastant lenta, però Stroll va anar millorant. Va ser durant el quart dia després de ser operat quan es va treure l’escaiola. En aquest moment era més realista que el canadenc corrés a Bahréin.

Finalment, va pujar a l’AMR23 durant la primera sessió d’entrenaments lliures tot i tenir alguns problemes. Al llarg del cap de setmana va anar millorant i la seva evolució va ser molt bona.