L’activitat, que s’organitza per quart any consecutiu, ha recaptat 2.200 euros per a Juegaterapia.

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- Les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya van ser testimoni el passat dijous 28 de febrer de la visita guiada solidària en què Carlos Sainz es va convertir en el gran al·licient pels assistents. Un grup reduït de persones d’11 nacionalitats diferents va poder viure l’experiència benèfica, amb la qual s’han recaptat un total de 2.200 euros per a Juegaterapia, una fundació que treballa per millorar la vida dels nens malalts de càncer.

Per quart any consecutiu, el Circuit de Barcelona-Catalunya i Carlos Sainz uneixen forces durant els F1® Test Days per tal d’organitzar una visita guiada solidària. La iniciativa ha tingut un gran acolliment: en poc més de 48 hores, les entrades ja estaven exhaurides. La representació per part dels aficionats ha estat d’allò més variada, amb 11 nacionalitats diferents, provinents de 3 continents. Costa Rica, Argentina, la Xina, Polònia o Bielorússia han estat alguns dels països de procedència dels assistents.

El grup reduït va tenir l’oportunitat de conèixer personalment a Carlos Sainz, així com xerrar amb ell relaxadament a la sala VIP. El periodista Josep Lluis Merlos va ser l’encarregat de conduir la xerrada, en la qual el madrileny va fer valoració de les set jornades d’entrenaments que ja s’havien desenvolupat al Circuit. “Jo ho resumiria en uns dies de test bastant positius, el cotxe ha sortit a pista sense problemes importants, fet que no es va produir l’any passat. Hem estat ràpids i podem veure un progrés evident”, va dir el pilot.

Després del moment d’autògrafs i fotos, Josep Lluís Merlos va impartir una xerrada magistral sobre Formula 1® i sobre totes les novetats que presenta el Mundial aquest any. L’activitat va incloure la visita a les instal·lacions (descobrint zones tan restringides com direcció de cursa), així com un tour pel pàdoc i pels vials de servei del traçat.

Novament, tots els beneficis recaptats han estat donats íntegrament a Juegaterapia, la fundació que ajuda a millorar la vida dels nens malalts de càncer.