Amb motiu del Saló de Detroit 2017, IndyCar va anunciar l’extensió del contracte del proveïdor del xassís Dallara fins 2020. Això fa que ja siguin 20 anys des que el campionat IRL col·labora amb el fabricant italià present en els Estats Units a través d’una base en Speedway, Indiana.

 En 2018, els equips faran servir un nou xassís amb el nom de Dallara IR-12. A partir del proper any, els equips tindran una major flexibilitat i control sobre les peces dels automòbils.

Giampaolo Dallara, fundador i president de Dallara Automobili diu:

“La signatura d’aquest acord és una extensió natural d’una intensa relació de treball que ha continuat des de 1997. Estem encantats de continuar contribuint al gran èxit que la sèrie mereix.”

Tot i que el xassís no hagi estat oficialment revelat, el web de la IndyCar va donar a conèixer alguns esbossos del que podria ser el futur Dallara IR-12. Jay Frye ha fet una sèrie de dibuixos dissenyats per iniciar el procés d’imaginació. Els detalls seran després compartits amb els conductors i propietaris estables. Més informació es donarà el 10 i l’11 de febrer durant les proves de pretemporada a Phoenix. El xassís ha de ser construït i presentat a la 101ª edició de les 500 milles d’Indianapolis al maig, perquè les primeres proves en pista tinguin lloc aquest estiu. A causa d’aquest programa de desenvolupament, la IndyCar va anunciar una congelació en el desenvolupament d’equips d’aero de 2017. Els equips, d’aquesta manera, hauran d’utilitzar els equips d’aero proporcionats per Chevrolet i Honda per a les 17 curses.