El pilot francès Julien Falchero s’uneix a Campos Racing per a la temporada 2017 en GP3 Series.

El pilot de Valence, de 19 anys, va començar la seva carrera en l’automobilisme el 2015 participant en la Fórmula Renault 2.0 i el campionat francès V de V Challenge en curses de resistència i monoplaces.

En 2016, va estar completament compromès en la Fórmula Renault 2.0 amb R-Ace GP al costat de Will Palmer i Max Defourny. Amb un setè lloc com a millor resultat, va acabar 13è a l’Eurocup. Això és el que comenta al respecte:

“Un nou repte en 2017 en GP3 Series amb Campos Racing és una oportunitat extraordinària. Les proves a Abu Dhabi i la integració dins de l’equip a València a Espanya són un regal per a mi. Vaig a preparar-me per el millor físicament aquesta temporada 2017 i tinc com a entrenador a un gran pilot francès de F1, Jean-Pierre Jarier, que va accedir a cuidar-me amb l’objectiu d’ocupar els primers llocs en la graella.”

Falchero va fer el seu debut a la GP3 en les proves post-temporada a Abu Dhabi, on va mostrar “un prometedor i constant progrés”, segons l’equip espanyol. Adrián Campos afegeix:

“Estic molt feliç de donar la benvinguda a Julien al nostre equip. Realment vam treballar bé junts a Abu Dhabi. Estàvem impressionats per la seva maduresa i estic segur que podem tenir una bona temporada.”

Julien Falchero és el primer novell en ser confirmat a la graella de la GP3 així com el primer pilot de Campos Racing anunciat.