La Federació Internacional de lAutomòbil (FIA), lorganisme rector de lautomobilisme mundial, senorgulleix danunciar el llançament oficial del seu lloc web dedicat a la seva innovadora campanyaUnits contra labús en línia.

En una era en què la comunicació digital sha tornat omnipresent, labús en línia representa un repte per a les organitzacions esportives globals, els governs i les institucions reguladores. El llançament del lloc web dedicat és una fita important en el viatge de la campanya, ja que la FIA continua dedicada a fomentar un ecosistema esportiu segur i inclusiu.

El lloc web de la campanya recentment llançat, www.unitedagainstonlineabuse.com, servirà com a centre central de recursos, informació i suport relacionats amb la missió de la campanya, guiats per tres principis bàsics: la força en la unitat, ladopció dun enfocament dirigit per la investigació i el compromís amb lacció donant suport als nostres atletes, aficionats, funcionaris i socis que són els molts objectius daquest problema.

Com a aspectes destacats, el lloc web allotjarà:

  • Actualitzacions de la campanya: mantingueu-vos informat amb actualitzacions periòdiques sobre el progrés de la iniciativa, inclosos esdeveniments, associacions i col·laboracions.
  • Recursos educatius: Accediu a una gran quantitat darticles legals informatius, vídeos i directrius sobre el reconeixement, la prevenció i labordatge dels abusos en línia, a més dexplorar idees i troballes dels nostres acadèmics de màster en col·laboració amb la Fundació FIA i la Universitat de la Ciutat de Dublín.
  • Community Engagement Hub: Un espai per compartir veus unides entre les parts interessades clau com a promesa per crear un front unit.

El president de la FIA, Mohammed Ben Sulayem, va expressar el compromís indestructible de la federació amb la lluita contra els abusos en línia, dient: “La FIA està totalment compromesa amb la preservació de lentorn esportiu com una comunitat acollidora i respectuosa per a tothom. Aquesta campanya subratlla la nostra determinació per combatre el discurs dodi i lassetjament en línia a les plataformes digitals i convidem els nostres socis de coalició a unir-se a nosaltres en aquest moviment.