El Moto Club Torrelles ha estat l’organitzador de la segona cursa de la temporada de la flamant Copa Catalana de Trams d’Enduro.

La prova que ha tingut lloc aquest passat diumenge 27 de març a Torrelles de Llobregat ha reunit 130 pilots.

Els participants de les categories més petites, corresponents al primer bloc, han hagut de superar un tram per zona boscosa de poc més de 3,7km, mentre que els pilots més grans, encasellats dins del segon bloc, s’han trobat un recorregut de pràcticament 5km un pèl més tècnic. Les pluges dels darrers dies han deixat el terreny en perfectes condicions, d’aquesta manera tots els pilots han gaudit molt de la prova.

Pel que fa als resultats del dia, Pol Guerrero, de la categoria E-125 2T, ha estat el guanyador de l’scratch del primer bloc. El pilot barceloní, que ja va vèncer la primera cursa de la temporada disputada a Sant Martí de Centelles, ha deixat el crono del Tram de Torrelles en 6:48. Hugo Cuesta, també de la categoria E-125 2 Temps, s’ha classificat segon (7:09) mentre que Oleguer Viusà ha fet tercer amb un temps total de 7:10. Tots tres pilots han conformat el podi de la categoria E-125.

Ramon Godino ha estat el guanyador de la categoria E-85. El corredor d’Abrera ha marcat el millor temps (7:19) seguit d’Eyal Efroni (7:23) i Jan Vilches (8:29), els quals han completat el top 3 de la categoria.

La petita dels germans Godino, Adela, s’ha endut el triomf de la categoria Femenina (9:29). Al podi l’han acompanyat Irene Conesa, segona, i Alexia Gallardo, tercera.

Pau Sabaté ha sumat la segona victòria de la temporada després de firmar el millor temps de la categoria E-65 (8:00). Èric Wic ha ocupat el segon esglaó del podi, mentre que Nil Masó ha fet tercer.

Pel que fa a les categories clàssiques del primer bloc, Ferran Mas ha estat el pilot més destacat en Clàssic TT80 (7:55), seguit de David Díaz i Josep Ferrer. A Clàssic TT Superiors el triomf ha anat a parar a mans d’Hèctor Pla (7:54). Pau Soler ha fet segon i Oriol Vila, tercer.

En quant als resultats del segon bloc, Francesc Aguilar ha estat el vencedor de l’scratch amb un temps de 8:00 aconseguit en el segon pas per la crono. El pilot de Sant Miquel de Balenyà ha repetit triomf després de vèncer la primera cursa del campionat a Centelles. Aguilar ha encapçalat el podi de la categoria Júnior Oberta, seguit de Yago Domínguez (8:10), segon, i Pau Conesa (8:18), que ha fet tercer.

Joel Vives (8:18) ha estat el vencedor de la categoria Elit. Al podi l’han acompanyat Marc Calmet, segon, a 24 segons del guanyador; i Ot Monsonís, tercer, a poc més de mig minut de Vives.

Claudia Llauradó (12:24) s’ha endut el triomf de la categoria Femenina Superior, per davant de Lorena Sánchez, que ha fet segona.

Dani Ollès (9:05) ha estat el més ràpid de la categoria Màster 45. Martí Puigrodon ha fet segon, mentre que Manuel Mora ha tancat les posicions d’honor.

Carlos López (9:38) ha encapçalat la classificació de la categoria Màster 55. Al podi l’han acompanyat Gerard Pera i Miquel Lluch.

Finalment, en Sènior C, primera posició del podi per a David Gómez (8:42). Albert Cardona ha fer segon i Edgar Garcia, tercer.

El circuit Verd de Moià acollirà la propera cursa del certamen el diumenge 3 d´abril.