La Copa Catalana de Promovelocitat ha celebrat aquest passat diumenge, 6 de març, la primera cursa de la temporada 2022 al circuit de Móra d’Ebre.

El traçat de Terres de l’Ebre ha reunit 33 corredors de les categories PromoRACC1, PromoRACC2 i PromoRACC3.

El vigent campió de la categoria PromoRACC2, Cesc Obiol, ha estat un dels grans protagonistes de la jornada. El pilot del Moto Club Circuit Móra d’Ebre ha tingut el debut somiat a la categoria reina -PromoRACC1- amb un espectacular rendiment al manillar de la Ohvale 160. Obiol s’ha imposat en totes dues mànegues per davant de Xavier Albertón i Aleix Ginés, segon i tercer, respectivament. Precisament, Albertón, subcampió de PromoRACC1 la temporada passada, i Ginés, un dels pilots amb major progressió, seran, a priori, juntament amb Obiol, els tres principals candidats al títol.

Bryan Gutiérrez ha estrenat la tercera temporada a la categoria PromoRACC2 amb un brillant triomf. El pilot de Miami Platja ha aprofitat la seva experiència a la categoria per endur-se les dues mànegues de la jornada de manera molt solvent. El xinès Sengbo Sun ha debutat a la PromoRACC2 amb excel·lents sensacions i un espectacular resultat: segon en totes dues mànegues i segona posició al podi.

D’altra banda, Jairo Llaó, un dels molts pilots que enguany ha fet el salt de categoria, ha finalitzat la cursa en posicions de podi. L’actual subcampió de PromoRACC3 s’ha enfilat fins al tercer esglaó del podi.

Finalment, pel que fa a la categoria de les motos Polini, PromoRACC3, el debutant Ares Gil ha aconseguit la victòria després de ser el més ràpid en totes dues mànegues. El corredor del Moto Club Terres de Ponent que la temporada passada competia amb motos elèctriques ha fet el salt a la benzina demostrant un rendiment espectacular. El podi l’han completat Eduardo Saavedra, segon, i Òscar Mercader, tercer.

La propera cursa de la Copa Catalana de Promovelocitat es disputarà el 3 d’abril al circuit de Sant Tirs, on debutaran els pilots de la categoria PromoRACC Elèctric 6.0 amb les motos Ariane com a grans protagonistes.