El suís de l’equip JiR ha precedit a Sandro Cortese i Azlan Sha en la tercera i última jornada d’assajos a Jerez de la Frontera celebrada aquest divendres.


La tercera i última jornada de proves per a la categoria de Moto2 s’ha celebrat amb la pista en condicions mixtes, la qual cosa ha limitat una vegada més la feina dels equips presents. Només dimecres la jornada es va desenvolupar amb normalitat, però dijous i divendres la pluja ha estat la constant en el traçat andalús.

Randy Krummenacher (JiR) ha signat el millor crono, amb 1’47.115 després de completar 41 voltes. El crono de Johann Zarco (Motorsport All) signat el primer dia 1’42.990, queda com el més veloç en el global del test.

L’alemany Sandro Cortese (Dynavolt Intact GP) ha estat segon (1.47.432), el malai Azlan Shah (Idemitsu), tercer amb un crono de 1.47.876 i el seu company d’equip Takaaki Nakagami a continuació. El millor espanyol ha estat Tito Rabat (Marc VDS) que ha finalitzat setè amb un crono de 1.54.523. El campió del món ha estat dels que més s’ha prodigat a la pista, amb un total de 67 voltes. El seu nou company d’equip, Àlex Márquez, ha acabat en la novena plaça, amb un temps de 1.54.855.

Jonas Folger s’ha pogut provar ja el xassís que Kalex proporcionarà al Argiñano & Ginés Racing per a la temporada. No ho va provar dimecres, quan va donar 68 voltes amb la seva muntura 2014. Ahir dijous, l’alemany va ser el més ràpid en pista amb només 6 voltes amb la pista mullada. Avui, ja als comandaments de la Kalex 2015, la seva competitivitat amb la pista mullada ha tornat a ser elevada i ha acabat el seu treball amb el dotzè millor registre.

El seu company Áxel Pons només va rodar dimecres. El seu anterior registre en aquesta pista era de 1.44.5s, i amb el xassís 2015 de Kalex i el compost més dur de Dunlop va rebaixar la seva marca personal a Jerez a 1.43.9. L’espanyol del Argiñano & Ginés Racing Team va donar 37 voltes la primera jornada i les seves sensacions van ser molt bones, encara ressentint de la seva recent lesió en una espatlla.

A les files del Pàgines Grogues HP 40, Alex Rins ha completat 20 voltes per seguir adaptant-se a la seva nova Kalex. El seu company Luis Salom ha preferit esperar que l’asfalt estigués totalment sec per completar les seves primeres voltes sobre la Kalex versió 2015, però aquestes condicions no han arribat a donar-se i haurà d’esperar a la setmana que ve, en un nou test que se celebrarà a València , per estrenar la nova muntura.

Press Release MotoGP.com