La tercera i última jornada d’entrenaments a Jerez s’ha vist també afectada per la pluja però les condicions han millorat a la tarda, permetent que Francesco Bagnaia (Mapfre Aspar Team) signés el millor temps de divendres a la categoria de Moto3™.


Francesco Bagnaia no ha trigat a cobrar protagonisme com a nou pilot del Mapfre Aspar Team Moto3. El jove pilot italià ja va ser segon dijous i avui ha encapçalat els cronos amb un 1’50.832, signat a última hora, en la seva volta 64 de les 68 que ha sumat amb la seva nova moto Mahindra.

Un dels seus nous companys d’equip, campió de la Xarxa Bull MotoGP Rookies Cup2014 Jorge Martin s’ha situat en segona posició de la taula de temps en un dia d’intensa presència a la pista, 61 girs, el més veloç d’ells a 0.255s de Bagnaia. El jove espanyol ha tingut una caiguda sense conseqüències.

Romano Fenati no portava avui transponder en la seva nova KTM de 2015, però el SKY Racing Team VR46 ha facilitat un crono de 1’51.600 que el situaria en tercera posició.

Niccolò Antonelli ha estat quart, a 1.152s del més ràpid. L’italià s’està adaptant al seu nou equip Ongetta-Rivacold. Juanfran Guevara (Mapfre Aspar Team Moto3) ha completat el top cinc, de manera que les tres Mahindra de l’equip Aspar han trobat lloc en el quintet de davant.

Press Release MotoGP.com