El pilot de l’equip ART Grand Prix, Marvin Kirchhofer, ha estat el vencedor de la primera cursa de GP3 al traçat britànic de Silverstone i retalla distàncies amb Ghiotto en el mundial. Bernstorff ha estat segon i Parry tercer.


 

Marvin Kirchhofer ha mantingut la primera posició en la sortida amb Bernstorff segon. Palou ha perdut 2 posicions i ha baixat a la cinquena plaça. Esteban Ocon ha guanyat una posició després d’avançar a Fong en l’últim revolt.

A la sortida, Mardenborough i Gilbert s’han sortit de pista al revolt 5 perdent moltes posicions.

Alex Palou s’ha vist obligat a retirar-se quan de sobte el seu cotxe ha començat a perdre potència, una llàstima, ja que el pilot espanyol tenia l’opció aquí de sumar els seus primers punts en GP3.

Morris ha rebut una penalització de 5 segons ja que a la primera volta, no ha respectat els límits de la pista al revolt 9 i com és habitual aquest cap de setmana, és motiu de sanció.

Per davant les posicions s’han mantingut Kirchhofer que disposava d’una diferència d’1 segon amb Bernstorff, que al seu torn tenia a Parry a 1 segon també. A falta de 5 voltes per al final, un error podia costar molt car.

Ghiotto rodava molt ràpid i ha reduit la diferència amb Eriksson a menys de mig segon, per la qual cosa l’italià ha començat a intentar l’avançament que li donaria la quarta posició.

Bernstorff ha arribat finalment a Kirchhofer i s’ha llançat a per la victòria. A la penúltima volta, el de Arden ho ha intentat per fora al revolt 7 però ha estat impossible ja que malgrat passar per l’antiga línia de meta en paral·lel, l’interior a Copse era per al pilot d’ART Grand Prix.

Kirchhofer finalment ha guanyat amb Bernstorff segon i Parry tercer. Ghiotto ha avançat a Eriksson en l’última volta a la sortida de Stowe acabant quart. Boschung ha acabat vuitè de manera que demà sortirà des de la pole.