Jordan King ha dominat de principi a fi la segona cursa de la GP2 a Silverstone i s’ha emportat la victòria. Luca Ghiotto i Oliver Rowland han completat el podi d’una cursa on la pluja ha fet acte de presència al final.

King tenia una bona sortida i mantenia el liderat, mentre el seu company a Racing Engineering, Nato, perdia la 2a posició en favor de Matsushita. Rowland es mantenia 4t mentre Giovinazzi tenia una molt bona sortida que l’impulsava des de la 7a fins la 5a posició, però les tornava a perdre sent avançat per Ghiotto i Evans. Gasly, guanyador ahir, baixava fins quedar-se fora del top 10 i havia de remuntar.

Giovinazzi recuperava la 6a posició passant a Evans. Nato començava a perdre posicions dramàticament i era avançat per Rowland, Ghiotto i Giovinazzi. Ghiotto estava decidit a anar a per la victòria i superava a Rowland i Matsushita fins a atrapar al líder King amb 8 voltes pel final.

Quan tot semblava estabilitzat, la pluja ha començat a caure sobre el circuit a 4 voltes pel desenllaç. La pressió de Rowland portava a Matsushita a cometre una errada que el deixava finalment 5è. Nato cometia una errada que el deixava clavat a la grava. Giovinazzi intentava robar-li el podi a Rowland, però es quedava a 1 dècima. Ghiotto perseguia a King fins al final, però l’anglès es mantenia al capdavant i s’emportava la victòria a casa. Rowland, Giovinazzi, Matsushita, Marciello, Gasly i Kirchhöfer han completat la zona de punts, amb Canamasas i Latifi tancant el top 10.

Rowland és ara el líder d’un campionat extremadament igualat i obert, només un punt per davant de Giovinazzi. Gasly és 3r a 5, Marciello 4t a 7 i Evans 5è a 9.