Gràcies a la seva habilitat sobre pista molla, Antonio Fuoco ha guanyat una cursa dramàtica per davant d’Alex Palou i Charles Leclerc. El líder del campionat, Alexander Albon, no ha pogut marcar cap punt.

Maini començava a la pole de la graella invertida després que Dennis i Janosz s’emportessin penalitzacions a la cursa anterior. Stuvik i Boschung eren 2n i 3r en una pista molla però amb pneumàtics slick.

Stuvik prenia el liderat a Maini, mentre Leclerc tenia una genial sortida i pujava fins a la 2a posició. Maini continuava perdent posicions ràpidament i es tocava amb Parry, danyant l’aleró del davant de l’anglès i punxant el seu pneumàtic.

A la volta dos Alesi s’havia d’aturar a la pista després de tocar-se amb Hughes, la qual cosa requeria un Virtual Safety Car. Stuvik liderava davant Palou i Leclerc. A la resortida, Parry va aprofitar una distracció de Leclerc per passar-lo, mentre Palou superava Stuvik i es posava lider. Els comissaris van ensenyar la bandera negra i taronja a Parry pel seu aleró davanter danyat.

Janosz se sortia de pista a Becketts mentre Leclerc passava a Stuvik per la 3a posició. La carrera de Parry empitjorava amb una sanció de 5 segons per treure De Vries fora de la pista. Fuoco passava a Stuvik i es posava 4t, mentre Parry entrava al pit lane. Amb 7 voltes pel final, el top 4 estava reagrupat. Nandy perdia el control del seu cotxe a Magots i això portava un altre Virtual Safety Car per retirar els seu cotxe.

Dennis trompejava a la resortida mentre Palou mantenia el liderat. Fuoco li robava la 2a posició a Leclerc amb una bona maniobra. Com ahir, De Vries rebia una penalització de 5 segons per causar una col·lisió. Stuvik es retirava amb problemes tècnics mentre Palou tenia una petita sortida de pista que permetia a Fuoco posar-se al capdavant. A l’última volta Palou perdia dues posicions amb els ART de De Vries i Leclerc, però un error en mostrar la bandera a quadres una volta abans d’hora feia que el resultat final fos la victòria de Fuoco per davant de Palou i Leclerc, que torna a ser el líder del campionar per davant d’Albon i Fuoco.